Daptar Panyadia SaaS sareng Anggaran Marketing na

Upami kuring pendak sareng batur ti Vital, kuring bakal nangkeup aranjeunna pikeun infographic ieu. Urang nembé ngabagi tulisan ngeunaan anggaran pamasaran anu leres sabab éta nuduhkeun perséntase tina pendapatan umum, tapi ieu nyayogikeun sababaraha pengeluaran anggaran anu langkung jero anu ngadukung sareng nguatkeun infographic anu sanés. Sababaraha taun ka pengker, kami nuju damel sareng Software salaku panyayogi Layanan dina industri Automation Marketing anu nyéépkeun kirang tina genep angka taunan