Mediafly: End-To-End Sales Enablement sareng Manajemén Eusi

Carson Conent, CEO Mediafly, ngabagi tulisan anu saé anu ngajawab patarosan, Naon Éta Penjualan Dursasana? lamun datang pikeun ngaidentipikasi sareng mendakan platform Dursasana penjualan. Definisi Penjualan Dursasana nyaéta: prosés anu strategis, anu lumangsung anu ngalengkepan sadaya pagawé anu nyanghareupan klien kalayan kamampuan pikeun konsistén sareng sistematis gaduh paguneman anu berharga sareng sakumpulan pamangku kapentingan pelanggan dina unggal tahapan siklus hirup-ngarengsekeun masalah konsumén pikeun ngaoptimalkeun balikna tina