Kumaha Startup Anu Ngalaksanakeun Peluncuran Kana Perburuan Produk

Prosés peluncuran pikeun ngamimitian di industri naon waé sacara universal: ideu sareng ideu anu hébat, janten vérsi demo pikeun pamer, tarik sababaraha investor teras kauntungan saatos anjeun pencét pasar sareng produk réngsé. Tangtosna, sabab industri parantos mekar, maka ngagaduhan pakakasna. Tujuan unggal generasi pikeun manggihan cara anyar pikeun ngamimitian dina panon masarakat. Jaman baheula ngandelkeun ka salesman panto-ka-panto, kiriman surat