Kumaha Nyepetkeun Loka WordPress anjeun

Kami parantos nyerat, dugi ka tingkat anu hébat, pangaruh tina kagancangan kana paripolah pangguna anjeun. Sareng, tangtosna, upami aya pangaruh kana paripolah pangguna, aya pangaruh dina optimasi search engine. Kaseueuran jalma henteu sadar jumlah faktor anu kalibet dina prosés saderhana pikeun ngetik dina halaman wéb sareng ngagaduhan halaman éta pikeun anjeun. Ayeuna satengah tina ampir kabéh patalimarga situs mobile, éta ogé penting pikeun boga ringan, gancang pisan