Generasi Inpormasi: Ngahontal Milénial sareng Pendekatan Data-Didorong

Numutkeun ka survey panganyarna ku Zillow, milénial nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun nalungtik, balanja kanggo pilihan anu pangsaéna sareng ngabandingkeun harga sateuacan mésér. Sareng nalika jaman anyar ieu konsumén anu seueur terangeun ngawakilan pergeseran utama pikeun mérek sareng perusahaan, éta ogé nyayogikeun kasempetan emas. Sanaos seueur pemasar parantos ngalihkeun campuran pamasaranna pikeun fokus kana kagiatan digital, éta sami penting pikeun ngamangpaatkeun data harta karun anu sami sareng data anu ayeuna