Pitunjuk Pamungkas pikeun Ngawangun Stratégi Marketing Digital Anjeun

Saeutik pisan anu yakin yén strategi pemasaran anu épéktip tiasa ngirangan biaya kampanye pamasaran dugi ka 70%. Sareng éta henteu kedah meryogikeun spesialis. Dina tulisan ieu anjeun bakal diajar kumaha ngadamel riset pasar nyalira, nalungtik pesaing anjeun sareng milarian terang naon anu dipikahoyong ku pemirsa. Strategi pinter tiasa nyéépkeun biaya pamasaran tina 5 juta dolar turun ka 1-2 jutaan. Ieu sanés anu mewah, ieu mangrupikeun umur panjang urang