Kumaha Campur Up Kandungan Marketing Anjeun

Kuring resep infographic ieu ti JBH sareng carita sareng citra anu dihasilkeun nalika anjeun mikirkeun kontén. 77% pemasar ayeuna nganggo pamasaran kontén sareng 69% mérek nyiptakeun langkung seueur eusi tibatan sataun katukang. Sareng sapertos sadayana ngagaduhan rasa pikeun koktail karesepna, penting pikeun diémutan yén pemirsa anjeun rupa-rupa - kalayan seueur anu resep sababaraha jinis kontén tibatan anu sanés. Pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun pamasaran kontén anjeun