Aplikasi Seluler: Sakumaha Pentingna Perencanaan, Prototyping, sareng Tés?

Aya sakedik biaya dina damel sareng pamekar aplikasi mobile khusus dina tahap perencanaan sareng prototyping. Waktos anu diséépkeun pikeun mastikeun pangalaman pangguna anu optimal penting pisan pikeun kasuksésan panerapan sareng panggunaan aplikasi sélulér anjeun, sanaos. Tapi ngan 52% ngagunakeun program uji coba pikeun aplikasi hapé numutkeun laporan ti Accenture! [box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] Anggo tautan afiliasi kami sareng kéngingkeun 30% tina Proto.io anjeun