Platform Manajemén Salon sareng Spa Salonist: Pasini, Inventori, Pamasaran, Payroll, sareng seueur deui

Salonist mangrupikeun parangkat lunak salon anu ngabantosan spa sareng salon ngatur gaji, tagihan, miluan klien anjeun, sareng ngaéksekusi strategi pemasaran. Fitur diantarana: Setélan Janjian pikeun Pesen Online Spa sareng Salon - Nganggo parangkat lunak booking Salonist Online, palanggan anjeun tiasa ngajadwalkeun, ngajadwalkeun deui, atanapi ngabolaykeun janji dimana waé aranjeunna. Kami gaduh kabisa situs wéb sareng aplikasi anu tiasa diintegrasikeun sareng cecekelan média sosial Facebook sareng Instagram. Kalayan ieu, prosés booking sacara lengkep lengkep

Lumavate: Platform Mobile App Low-Code pikeun Pemasar

Upami anjeun henteu acan nguping istilah Aplikasi Wéb Progresif, éta téknologi anu anjeun kedah perhatoskeun. Bayangkeun dunya anu aya diantara halaman wéb anu khas sareng aplikasi mobile. Perusahaan anjeun panginten hoyong gaduh aplikasi anu jagoan sareng fitur anu langkung saé anu langkung pikaresepeun tibatan halaman wéb ... tapi hoyong ngaluarkeun biaya sareng pajeulitna ngawangun aplikasi anu kedah dikintunkeun ngalangkungan toko aplikasi. Naon Aplikasi Wéb Progresif (PWA)?

Kumaha Ningkatkeun Tarif Konversi Handphone Ku Dompet Digital

Tingkat konversi sélulér ngagambarkeun perséntase jalma anu milih ngagunakeun aplikasi mobile / halaman wéb anu dioptimalkeun seluler anjeun, tina jumlah total anu ditawarkeun. Angka ieu bakal nyaritakeun kumaha saéna kampanye sélulér anjeun sareng, kalayan merhatoskeun detilna, naon anu kedah diperbaiki. Seueur pangecér e-commerce anu suksés ningali kauntunganana turun nalika pamaké seluler. Laju ninggali karanjang balanja téh luhur pisan pikeun situs wéb, sareng upami anjeun

Tren Unggal Pamekar Aplikasi Seluler Kedah Terang kanggo 2020

Dimana waé anjeun ningali, jelas yén téknologi mobile parantos diintegrasikeun kana masarakat. Numutkeun ka Allied Market Research, ukuran pasar aplikasi global ngahontal $ 106.27 milyar dina 2018 sareng diproyeksikeun ngahontal $ 407.31 milyar dugi ka taun 2026. Nilai anu dibawa ku aplikasi pikeun usaha teu tiasa diémutan. Nalika pasar sélulér terus berkembang, pentingna perusahaan ngalaksanakeun palangganna sareng aplikasi sélulér bakal janten éksponénsial langkung luhur. Kusabab transisi tina

Ieu mangrupikeun 6 Cara Éta Aplikasi Mobile Ngabantosan Tumuwuh Bisnis

Nalika kerangka asli mobile ngirangan waktos pangembangan sareng ngirangan biaya pangwangunan, aplikasi mobile janten kabutuhan anu dipikabutuh pikeun seueur perusahaan pikeun ngajalankeun inovasi. Ngawangun aplikasi sélulér anjeun sorangan henteu pisan mahal sareng teu pikaresepeun sabab éta ngan ukur sababaraha taun ka pengker. Bahan bakar industri mangrupikeun perusahaan pamekaran aplikasi anu ngagaduhan pusat khusus anu béda sareng sertifikasi, sadayana agrésif dina ngawangun aplikasi bisnis anu sacara positip tiasa mangaruhan unggal aspek bisnis anjeun. Kumaha Mobile Aplikasi