Salesflare: CRM pikeun Usaha Leutik Sareng Tim Penjualan Ngajual B2B

Upami anjeun parantos nyarios ka pamimpin penjualan mana waé, palaksanaan platform manajemén hubungan pelanggan (CRM) kedah… sareng biasana ogé nyeri sirah. Mangpaat CRM jauh ngaleuwihan investasi sareng tantangan, sanaos, nalika produkna gampang dianggo (atanapi disaluyukeun kana prosés anjeun) sareng tim penjualan anjeun ningali nilai sareng ngadopsi sareng ngamangpaatkeun téknologi. Sapertos seueur alat penjualan, aya bédana ageung dina fitur anu dipikabutuh pikeun a