10 Tren Konsumén dina 2017 ... Kalayan Peringatan!

Kuring terang éta Pébruari tapi kami henteu cukup siap ngantepkeun data tren anu diprediksi pikeun taun payun. Panilitian ieu ngeunaan tren konsumén tina GlobalWebIndex matak lieur dina susunan sareng lingkup parobihan konsumen. Laporan Trends 17 malah ngingetkeun yén taun ayeuna anu disebut runtuhna kontéks tiasa nyebarkeun tina média sosial utama pikeun aktip olahtalatah nalika aranjeunna nambihan fungsionalitas - sareng pangguna lirén ngalaksanakeun. Balik di 2012, rata-rata

Naha 2016 Bakal janten Tipping Global pikeun Ékonomi Seluler

Élmuwan di Antartika anu ngaunduh kaulinan mobile. Kolot di Suriah hariwang ngeunaan murangkalih nganggo teuing téknologi. Pulo Pulo Samoa Amérika nyambung sareng 4G, sareng sherpas di Nepal ngobrolkeun dina telepon sélulérna bari ngangkut beban 75-pon. Aya naon? Ékonomi mobile ngahontal titik tipping global. Urang ngadangu angka ageung sepanjang waktos. 800 juta palanggan mobile énggal kalayan smartphone taun ayeuna, sacara global. 600 juta langkung seueur dina 2016. Tambihkeun sadayana sareng anu tos aya

Pamasaran Mobile: Ngajalankeun Penjualan Anjeun Kalayan 5 Stratégi ieu

Dina akhir taun ieu, langkung ti 80% déwasa Amérika bakal ngagaduhan smartphone. Alat sélulér ngadominasi bentang B2B sareng B2C sareng panggunaanna ngadominasi pamasaran. Sagala hal anu urang lakukeun ayeuna ngagaduhan komponén sélulér anu kedah urang lebetkeun kana strategi pemasaran urang. Naon Mobile Marketing Mobile marketing nyaéta pamasaran dina atanapi nganggo alat sélulér, sapertos telepon pinter. Pamasaran sélulér tiasa nyayogikeun nasabah waktos sareng lokasi