15 Tip Pamasaran Mobile pikeun Ngajalankeun Langkung Jualan

Di pasar anu kalapa kalapa pisan ayeuna, hiji hal anu pasti: usaha pamasaran online anjeun kedah kalebet strategi pemasaran sélulér, atanapi upami anjeun bakal kaleungitan seueur aksi! Seueur jalma ayeuna kecanduan teleponna, kalolobaanana kusabab aranjeunna biasa kana saluran média sosialna, kana kamampuan langsung komunikasi sareng anu sanésna, sareng ogé kabutuhan "tetep nepi ka ngagancangkeun" ku hal anu penting atanapi anu kirang penting. . Salaku Milly Marks, ahli di

Pembina Aplikasi Mobile sareng Platform Wéb Mobile Pikeun Usaha anjeun

Kuring masih sacara umum kaget ku jumlah situs anu henteu acan tiasa ditingali dina alat sélulér - kalebet panerbit anu kacida gedéna. Panilitian Google parantos nunjukkeun yén 50% jalma bakal ninggalkeun halaman wéb upami henteu ramah-sélulér. Éta sanés ngan ukur kasempetan pikeun kéngingkeun sababaraha pamaca tambahan, ngarobih situs anjeun kanggo panggunaan sélulér tiasa ningkatkeun pangalaman pangguna anjeun kumargi anjeun terang yén jalma ayeuna nuju mobile! Kalayan rupa-rupa ageung tina

5 Cara Top Pikeun Ningkatkeun Proses Pembayaran Handphone Anjeun

Smartphone sareng tablet mangrupikeun alat anu beuki populér anu dianggo ku urang unggal dinten. Nalika ngeunaan ecommerce, pembayaran sélulér janten pilihan populér, hatur nuhun kana gampangna sareng genah ngadamel pamayaran dimana waé, iraha waé, kalayan ngan ukur sababaraha keran. Salaku padagang, ningkatkeun prosés pamayaran sélulér anjeun mangrupikeun inpormasi anu pantes anu bakal ngakibatkeun kanaékan palanggan, sareng pamustunganana - langkung seueur penjualan. Prosés pamayaran anu langkung handap bakal ngahalangan anjeun