Mangpaat Otomatisasi Pamasaran Mobile

Salah sahiji tujuan utama pikeun organisasi nyaéta ngajajarkeun tim pamasaran sareng penjualan ambéh aranjeunna komunikasi sareng ngahijikeun prosés pagawéanana kalayan langkung épéktip. Di hiji sisi, pamasaran peryogi perpustakaan sumberdaya sareng prosés generasi kalungguhan, sedengkeun penjualan peryogi gampang mobilitas sareng jaminan penjualan di ujung jari aranjeunna. Sanaos kagiatan pikeun departemén ieu panginten benten, éta masih aya hubunganana. Ieu dimana ideu