25 Statistik Pemasaran Seluler pikeun 2014 anu Penting

Kami ngagaduhan padamelan pikeun ngalakukeun tata perenah sélulér kami sareng ngalakukeun pangaluyuan unggal bulan pikeun ningkatkeun kumaha tampilan situs kami. Éta henteu gampang nunjukkeun sadaya ukuran pandang anu béda dina alat, tapi kamekaran lalu lintas seluler terus ngaleungitkeun pertumbuhan desktop jadi kami terang éta mangrupikeun investasi anu saé. Teu aya anu langkung prustasi tibatan ngaklik tautan sareng badarat dina halaman anu anjeun teu tiasa maca nalika anjeun dina smartphone atanapi tablet. Telepon