Pamasaran ka Pamirsa Palang-Platform

88% urang Amerika gaduh sahenteuna 2 alat anu nyambung sareng internét sareng 90% urang Amérika nganggo sababaraha alat sacara berurutan sadidinten. Pikeun pemasar, ieu nyayogikeun tantangan sareng kasempetan pikeun koordinat sareng jenuh medium anu aya dimana pemirsa ... bari mastikeun yén aranjeunna ngungkit kaunggulan alat anu aranjeunna komunikasi. Infographic ieu ti Uberflip ngagali kanyataan - numana demografi dina alat mana, sabaraha waktos aranjeunna nyéépkeunana, sareng naon