Gariswanci: Sered sareng Serelek Téma WordPress

Ironisna, kuring nembé nyarios ka agénsi énjing-énjing dina kompleksitasna dina téma dina WordPress. Pikeun jalma sapertos urang anu duanana pangembang PHP, parantos parantos seueur téma sareng plugins sareng ngartos sapinuhna API WordPress, éta henteu goréng. Hanjakalna, éta henteu kahontal pikeun sababaraha perusahaan sareng individu, sanaos. Intina - kedah nyauran pamekar unggal anjeun badé ngarobih tata letak atanapi téma anjeun tiasa janten mahal!