Dominasi Tumuwuh tina Pilarian Mobile

Waktu maca: <1 menit Ngagaduhan halaman wéb sélulér sanés mangrupikeun pilihan sareng teu kedah dijantenkeun pamekar wéb ayeuna. Kami parantos ngagarap versi sélulér sadaya situs sareng situs klien kami salami sasih ayeuna sareng éta hasil. Rata-rata, urang ningali yén langkung ageung ti 10% pengunjung klien kami sumping ku alat sélulér. Hurung Martech Zone, anu dioptimalkeun pikeun alat sélulér, urang tingali langkung ti 20% patalimarga urang datang tina telepon sélulér