Faktor-Faktor Anu Pangaruh Kumaha Gancang Halaman anjeun Dimuat Dina Halaman Wéb anjeun

Kami pendak sareng klien perspektif dinten ayeuna sareng nuju ngabahas naon pangaruhna kagancangan beban halaman wéb. Aya perang anu lumangsung di Internét ayeuna: Pengunjung nungtut pangalaman visual anu euyeub - bahkan dina tampilan rétina anu piksel anu langkung luhur. Ieu nyetir gambar anu langkung ageung sareng resolusi anu langkung luhur anu ukuranana kembung. Mesin pencari nungtut halaman anu gancang pisan anu ngagaduhan téks pangrojong anu saé. Ieu hartosna bait berharga anu dihasilkeun dina téks, sanés gambar.

5 Tip Optimisasi Konversi Handphone Épéktip Anu Ngagaduhan Anjeun Palanggan

Usaha kedah ngaoptimalkeun solusi wéb sélulérna pikeun mayunan gim. Éta saluran primér dimana kaseueuran jalma milari toko kopi anu pang caketna, kontraktor atap anu pangsaéna, sareng ampir naon waé anu tiasa dihontal ku Google.

Pembina Aplikasi Mobile sareng Platform Wéb Mobile Pikeun Usaha anjeun

Kuring masih sacara umum kaget ku jumlah situs anu henteu acan tiasa ditingali dina alat sélulér - kalebet panerbit anu kacida gedéna. Panilitian Google parantos nunjukkeun yén 50% jalma bakal ninggalkeun halaman wéb upami henteu ramah-sélulér. Éta sanés ngan ukur kasempetan pikeun kéngingkeun sababaraha pamaca tambahan, ngarobih situs anjeun kanggo panggunaan sélulér tiasa ningkatkeun pangalaman pangguna anjeun kumargi anjeun terang yén jalma ayeuna nuju mobile! Kalayan rupa-rupa ageung tina

20 Tip pikeun Ngajalankeun Konversi E-Dagang Usum Liburan ieu

Jamna parantos tikét, tapi éta henteu kasép pikeun panyadia e-commerce pikeun nyetél situsna pikeun ngajalankeun langkung konvérsi. Infographic ieu ti para ahli optimasi konvérsi dina tipayun ngaluarkeun 17 tip optimalisasi padet anu anjeun kedah langsung kalaksanakeun upami anjeun ngarepkeun modal dina lalu lintas mésér liburan usum kieu. Aya tilu strategi konci anu anjeun kedah teras-terapkeun anu kabuktian sok ngajalankeun konversi tambahan pikeun liburan