Hacks Pamayaran Handphone pikeun Usaha

Naha bisnis anjeun nyayogikeun pilihan pembayaran sélulér? Nalika jasa pamayaran sareng téknologi mobile janten dimana-mana, kasempetan pikeun ngajantenkeun prospek kana konsumén ngalangkungan pilihan pembayaran sélulér kedah dina radar anjeun! Pangmayaran mobile jelas téknologi trending pikeun usaha sadaya ukuran. Dina 2012 aya $ 12.8 milyar dina transaksi seluler di Amérika Serikat, dugi ka 2017 jumlahna bakal janten $ 90 milyar. Éta 48% tingkat pertumbuhan taunan sanyawa