Ngarobih PDFs anjeun kana Handphone, Wéb-siap, Bagikeun jaminan

Ampir sadaya jelema ngagaduhan kasus, whitepaper sareng jaminan penjualan dina format PDF. Sedengkeun seuseueurna alat gaduh pamiarsa PDF ayeuna, pamiarsa éta henteu dioptimalkeun pikeun maca di alat-alat sareng kamampuan ngabagi éta sacara sosial atanapi lebetkeun langsung kana eusi anjeun. Simplebooklet nyayogikeun aplikasi saderhana dimana anjeun tiasa unggah sareng host buklet anu didamel tina PDFs anjeun atanapi didesain ti mimiti. Buklet tiasa diposting, disematkan, di-tweet, dibagi, di-email, dilebetkeun sareng diunduh ku palanggan dimana waé.