Shoutem: Platform Pangembangan Aplikasi Seluler Anu Cekap

Ieu mangrupikeun salah sahiji topik anu kuring ngagaduhan cinta anu saé pisan ngeunaan klien kuring. Aplikasi sélulér panginten mangrupikeun salah sahiji strategi anu teras-terasan ngagaduhan biaya anu paling luhur sareng pangasilan panghandapna dina investasi nalika dilakukeun sacara goréng. Tapi nalika dilakukeun saé, éta ngagaduhan adopsi sareng Dursasana anu luhur. Poean kira-kira 100 aplikasi diunggah ka pasar, diantarana 35 persén ngahasilkeun pangaruh di pasar.

Statistik Ieu Kedah Ngaruh Témpona anjeun ngeunaan Mobile Marketing

Naha anjeun parantos ngaunduh versi panganyarna tina Aplikasi Seluler kami - iOS, Android? Kami masih ngagarap ngarobih eusi tapi kerangka na aya, sareng butuh usaha pikeun kaluar tina taneuh berkat platform ngawangun aplikasi mobile anu saé tina Bluebridge! Kami resep pisan ngeunaan kamungkinan! Kami parantos gaduh podcast pamasaran kami sareng séri MarketingClips kami ogé nyicingan aplikasi éta! Kami ogé nyebarkeun acara sareng bahkan tiasa ngirim