Kebangkitan Adopsi Dompet Digital Nalika Pandemi

Ukuran pasar pembayaran digital global diperkirakeun tina USD 79.3 milyar dina 2020 dugi ka USD 154.1 milyar dina 2025, dina Sumbangan Tingkat Pertumbuhan Tahunan (CAGR) 14.2%. MarketsandMarkets Upami diémutan, urang teu ngagaduhan alesan pikeun ragu nomer ieu. Upami aya, upami urang jaga kana krisis coronavirus ayeuna janten pertimbangan, tumuh sareng nyoko bakal ngagancangkeun. Virus atanapi henteu virus, naékna pembayaran tanpa kontak parantos aya di dieu. Kusabab dompét smartphone bohong

Kumaha Mobile Wallet Nawarkeun Penjualan

Kuring nyandak iPhone kuring dina kotak kulit buatan tangan anu saé pisan ti Pad sareng Quill anu ngagaduhan rohangan pikeun KTP sareng sababaraha kartu kiridit tapi henteu seueur anu sanés. Hasilna, kuring ngandelkeun aplikasi mobile sareng dompét sélulér kuring rada sakedik. Salah sahiji aplikasi anu kuring bogoh nyaéta Key Ring, ngamungkinkeun kuring miceunan sadaya kartu klub kuring sareng nempatkeun kana hiji tempat. Moal lami deui saatos ngamuat Ring Key,

Potret Konsumén Seluler

Téknologi sélulér ngarobih sadayana. Konsumén tiasa balanja, kéngingkeun arahan, ngotéktak wéb, komunikasi sareng réréncangan ngalangkungan sababaraha jinis média, sareng ngadokumentasikeun kahirupan aranjeunna sareng hiji alat anu cukup alit pikeun nyocogkeun dina kantongna. Dina 2018, perkiraan 8.2 milyar alat sélulér aktip bakal dianggo. Taun anu sami, perdagangan sélulér diperkirakeun langkung saé $ 600 milyar dina penjualan taunan. Jelas, dunya bisnis diréovasi ku anu paling anyar ieu

Vibes Wallet Manager: Palang-Platform Mobile Wallet

Vibes parantos ngaleupaskeun Wallet Manager, leyuran dompét sélulér platform, salaku bagian tina platform pamasaran seluler Catapult na. Kasuksésan pamasaran sélulér gumantung kana personalisasi sareng kontén dinamis. Hasilna ningkat nalika tawaran langkung aya hubunganana sareng naon anu dilakukeun ku pangguna, nalika aranjeunna ngalakukeun éta sareng dimana ayana. Duanana Passbook sareng API Google Wallet Object dihijikeun kana Wallet Manager. Numutkeun ka halaman produk Wallet Manager: Nyiptakeun - Gunakeun pakakas Wallet Manager pikeun

Pamayaran Handphone - Pasar Dina Leungeun Anjeun

Jalma-jalma, éta bakal datang langkung gancang tibatan anu anjeun pikirkeun - sareng éta bakal mangaruhan dramatis dina pamasaran online / offline, pemasaran ulang, optimalisasi konversi sareng penjualan. Kami mimiti ngabagi infographic, The Digital Wallet sareng Future of Payments, sareng Mobile Phone Payment Processing… tapi Near Field Communication (NFC) nuju diluncurkeun dina telepon anyar ayeuna. Pangmayaran mobile parantos ngalih ti fiksi ilmiah kana kanyataan, nyayogikeun pamayaran, ningkat kaamanan, sareng ngalacak épisién nganggo alat