Kunaon Kacepetan Halaman Kritikal? Kumaha Nguji sareng Ngaronjatkeun Anjeun

Kaseueuran situs kaleungitan sakitar satengah pangunjungna kusabab kagancangan halaman anu laun. Nyatana, rata-rata bouncing halaman wéb desktop nyaéta 42%, rata-rata tingkat mumbul halaman wéb selulerna nyaéta 58%, sareng rata-rata tingkat bouncing halaman badarat pas-klik dibasajankeun 60 dugi 90%. Henteu ngagungkeun nomer ku cara naon waé, khususna ngémutan panggunaan sélulér terus tumuh sareng beuki hésé unggal dinten pikeun narik sareng ngajaga perhatian konsumen. Numutkeun ka Google, éta

Potret Konsumén Seluler

Téknologi sélulér ngarobih sadayana. Konsumén tiasa balanja, kéngingkeun arahan, ngotéktak wéb, komunikasi sareng réréncangan ngalangkungan sababaraha jinis média, sareng ngadokumentasikeun kahirupan aranjeunna sareng hiji alat anu cukup alit pikeun nyocogkeun dina kantongna. Dina 2018, perkiraan 8.2 milyar alat sélulér aktip bakal dianggo. Taun anu sami, perdagangan sélulér diperkirakeun langkung saé $ 600 milyar dina penjualan taunan. Jelas, dunya bisnis diréovasi ku anu paling anyar ieu

Nagara Mobile di Amérika Serikat

Pamakéan sélulér di kalangan konsumen terus ningkat. 74% kamekaran aya dina telepon pinter kalayan 79% Pameli US browsing sareng balanja dina situs sareng aplikasi. Ku 2016 penghasilan aplikasi mobile bakal pencét $ 46 milyar. Pikeun ngitung naon artina pergeseran dramatis ieu pikeun mérek jalma-jalma di Usablenet ngahijikeun infographic anu nunjukkeun kumaha seueur panggunaan Internét mobile anu ngarobah cara konsumen berinteraksi sareng mérek dina wéb. Usablenet kakuatan situs mobile na