MOLOCO Cloud: Data-Driven, AI-Powered Mobile Ad Solusi kanggo Aplikasi Mobile

MOLOCO Cloud mangrupikeun platform mésér otomatis pikeun inventarisasi iklan di bursa programmatic terkenal di dunya sareng jaringan iklan dina aplikasi. Ayeuna sayogi salaku platform dumasar-awan pikeun sadaya pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didukung ku téknologi mesin pembelajaran proprietary anu nguatkeun para pamasar mobile pikeun ngungkit data pihak-katilu sareng sinyal kontékstual ti peuntas ékosistem programmatis pikeun otomatis ngaoptimalkeun kampanye iklan dumasar kana rupa-rupa métrik kinerja. Fitur MOLOCO Awan Kalebet Bursa - ngahontal mobile

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Salajengna Pikeun Ngepaskeun Jalma, Teknologi, Sareng Proses

Upami anjeun perusahaan perusahaan dimana anjeun parantos ngadistribusikaeun data dina sababaraha sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) ampir diperyogikeun. Sistem sering dirarancang pikeun prosés perusahaan internal atanapi otomatisasi ... sanés kamampuan pikeun ningali kagiatan atanapi data dina sapanjang perjalanan palanggan. Sateuacan Platform Data Pelanggan pencét pasar, sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun platform sanés ngahambat catetan tunggal bebeneran dimana saha waé dina organisasi tiasa ningali kagiatan di sakitar