Kumaha Cara Nganggo Font Awesome dina Illustrator sareng Aplikasi sanés

Putra abdi peryogi kartu bisnis pikeun DJ na bisnis produksi musik (enya, anjeunna ampir ngagaduhan Ph.D na dina Matematika). Pikeun ngahémat rohangan nalika ningalikeun sadaya saluran sosialna dina kartu bisnisna, kami hoyong nyayogikeun daptar bersih nganggo ikon pikeun tiap jasa. Daripada mésér masing-masing logo atanapi koleksi tina situs poto stock, kami nganggo Font Awesome. Font Awesome masihan anjeun ikon vektor anu tiasa diskalakeun anu tiasa

50,000,000 Kartu Bisnis!

Upami anjeun henteu ngagaduhan kasempetan pikeun mariksa minicards terkenal Moo, éta leres-leres ngarawat! Casey ti MooshinIndy.com parantos aya set anu dicetak sareng poto na anu luar biasa sareng éta luar biasa. Éta didamel tina saham anu saé sareng leres-leres narik ati anjeun. Nyatana, aranjeunna parantos ngical langkung ti 50 juta kartu nama ti Moo sareng nganteurkeunana ka langkung ti 150 nagara! Moo ayeuna nambihan sababaraha pilihan: Unggah gambar dua sisi - gampang ngahijikeun merek perusahaan,