Ecommerce Sosial sareng Moontoast

Kalayan langkung seueur jalma gumantung kana jaringan sosial sareng blog pikeun berita sareng pembaruan, fokus na nyaéta ngalibetkeun palanggan sareng konsumén poténsial ngalangkungan média sosial. Nanging, pikeun perusahaan, inisiatif Dursasana atanapi ngawangun brand sapertos éta tetep janten latihan sia-sia upami aranjeunna henteu tungtungna nerjemahkeun kana pendapatan anu ditambih. Lebetkeun Moontoast, platform dagang munggaran anu tiasa disalabarkeun sacara sosial, ngamungkinkeun perusahaan kalibet sareng jalma ngalangkungan média sosial, ngadistribusikaeun situs afiliasi sareng jaringan iklan, sareng monetisasi papacangan sapertos kitu