Ieu daptar Hadé conto Carita Instagram sareng Studi Kasus

Kami parantos ngabagi tulisan saencanna, Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Carita Instagram, tapi kumaha merekna ngamangpaatkeun éta pikeun ngajalankeun pamasaran sareng penjualan? Numutkeun ka #Instagram, 1 ti 3 tina Carita anu paling sering ditingali tina bisnis Instagram Story Statistics: 300 juta pangguna aktip ngagunakeun carita dina unggal dinten di Instagram. Langkung 50% usaha dina Instagram ngadamel carita Instagram. Langkung 1/3 pangguna Instagram nonton carita Instagram unggal dinten. 20% carita