Playbook Brand Anjeun Pikeun Ngirimkeun Musim Liburan anu Suksés 2020

Pandemi COVID-19 ngagaduhan pangaruh dramatis kana kahirupan sakumaha urang terang. Norma kagiatan sareng pilihan urang sadidinten, kalebet naon anu urang mésér sareng kumaha cara ngalaksanakeunana, parantos robih kalayan henteu aya tanda-tanda mundur deui ka cara-cara baheula iraha waé deui. Nyaho liburan di juru, tiasa ngartos sareng ngantisipasi kalakuan konsumen salami waktos anu teu biasa ieu dina taun bakal janten konci pikeun ngatur suksés, luar biasa

Kumaha Ngararancang Kampanye Email Kalolobaan Balanja anjeun

Teu aya cangcaya ngarancang sareng ngaéksekusi épék balanjaan balanja email épéktip dianggo. Nyatana, langkung ti 10% surelek ninggali karinjang dibuka, diklik. Sareng nilai urutan rata-rata pameseran ngalangkungan email titinggal karinjang nyaéta 15% langkung luhur tibatan pameseran biasa. Anjeun teu tiasa ngukur langkung seueur maksud tibatan anu datang kana situs anjeun anu nambihan barang kana karanjang balanja anjeun! Salaku pamasar, teu aya deui anu nyeri haté tibatan mimiti ningali aliran masuk anu gedé

Sértip Tips pikeun Ningkatkeun Pay Per Click Advertising Anjeun

Sanaos infographic ieu ti nagara Datadial pikeun usaha alit, kuring bakal jujur ​​yén urang damel sareng sababaraha perusahaan sareng usaha ageung anu henteu ngamangpaatkeun seueur tip ieu! Ieu mangrupikeun daptar tips anu paling lengkep anu kuring tingali nalika ngeunaan ngamangpaatkeun iklan bayar per klik di Google kalayan langkung épéktip. Paduli industri anjeun, taktik anjeun tiasa dianggo pikeun ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun manajemén PPC tetep sami. Infographic Ieu

Kumaha Data Onboarding ngabantosan Pemasaran Multi-Saluran

Palanggan anjeun ngadatangan anjeun - tina alat sélulérna, tina tabletna, tina tablet damelna, ti desktop bumi na. Aranjeunna nyambung sareng anjeun ngalangkungan média sosial, email, dina aplikasi sélulér anjeun, ngalangkungan halaman wéb anjeun sareng di lokasi bisnis anjeun. Masalahna nyaéta, kacuali upami anjeun meryogikeun login pusat tina unggal sumber, data sareng pelacakan anjeun rusak sapanjang analytics sareng platform pamasaran anu béda. Dina unggal platform, anjeun ningali pandangan anu teu lengkep

Kampanye B2C Multi-Saluran Ngawujudkeun 24% Langkung Hadir dina Investasi

Salah sahiji alesan kuring asup kana bisnis nyaéta urang nonton bisnis leres-leres bajoang dina ngatur sadaya saluran pamasaranna. Perusahaan perusahaan anu langkung ageung ngagaduhan usaha pikeun milarian, sosial, pamasaran email, sareng penjualan anu henteu ngagaduhan koordinasi. Salaku tambahan, éta mangrupikeun gabungan sareng koordinasi usaha pamasaran multi-kanal anu leres-leres naékkeun investasi balik. Sanés jumlah tina saluran, éta kamampuan pikeun ngawangun momentum sareng ningkatkeun éksponénsial