Ngagunakeun Prioritas Penjualan Gandakan Konversi Penjualan Outbound Anjeun

Kuring nembé diskusi di minggu ieu sareng CEO SaaS anu parantos berjuang pikeun nyewa bakat penjualan anu produktif. Nalika aranjeunna nyetak sareng ngaheulakeun inbound, tim éta sering-terasan lambat ngahubungi timbal sareng telepon na throughput éta pikareueuseun. Butuh jinis jalma penjualan khusus pikeun nelepon 70+ sadinten, tapi éta pisan anu diperyogikeun ku ngamimitian upami éta ngarepkeun nyayogikeun cekap penjualan kanggo tuang suksés

Hilap Produktivitas Blackberry, Meunang Multi-Tugas

Juli kamari kuring ngalih ka Blackberry. Seiring waktosna sareng kuring mendakan sareng masang aplikasi, éta janten langkung laun sareng laun. Ieu saolah-olah Aplikasi mangrupikeun pamikiran anu kadua sareng Blackberry henteu pernah dirancang pikeun ngajalankeunana. Entong salah sangka, kuring resep pisan aliran Tweet (berkat aplikasi Twitter anyar), pembaruan Facebook, telepon sareng pesen téks dina hiji jandéla. Anu kuring teu tiasa ngusahakeun nyobian mupus