Perumahan Rumah Tangga Digital: Kumaha Pasipatan Pasipatan Pasca-COVID Pikeun Pamulangan Anu Leres

Sapertos anu diarepkeun, kasempetan di pasar pasca-COVID parantos ngalih. Sareng dugi ka ayeuna sigana jelas yén éta dialihkeun dina kapentingan pamilik harta sareng investor perumahan. Nalika paménta pikeun jangka jangka pondok sareng akomodasi anu fléksibel teras nanjak, saha waé anu ngagaduhan alamat — naha éta mangrupikeun bumi pakansi lengkep atanapi ngan ukur kamar tidur cadang — diposisikan saé pikeun kapitalisasi dina trend. Nalika ngeunaan paménta sewa jangka pondok, ampir teu aya tungtungna. Salajengna, teu aya suplai di