Naon Téknologi Anu Dipiceun Ku Smartphone?

Kami badé angkat dina ulang taun ka-10 tina iPhone, diluncurkeun 29 Juni 2007. Siga psikopat anu ngayakinkeun, smartphone tiasa nempatkeun payun anu pikaresep. Aranjeunna marahmay, ngabantosan sareng siga moal nganyenyeri. Salami éta mangrupikeun pembunuh sadis anu ngaganggu jam alarm dina bobo sareng pastikeun sistem GPS anjeun henteu kantos kapendak deui. James Pelton Éta pantes pisan yén Téks Téks Seluler ngaluncurkeun infographic killer ieu:

Rancang App Ponsel Kuat pikeun iPhone sareng Android dina 5 léngkah

Penggemar Mobile abdi nawiskeun aplikasi mobile anu terjangkau sareng halaman wéb seluler pikeun individu, nirlaba sareng lingkungan usaha alit ngalangkungan industri na anu ngadamel Do-It-Yourself (DIY) pembina aplikasi. Kalayan langkung ti 40 fitur anu euyeub pikeun ngamangpaatkeun ponsel, lokasi sareng média sosial, éta tiasa janten platform pangwangunan aplikasi mobile anu paling terjangkau sareng kuat di pasar. Aplikasi na cukup saderhana, nyayogikeun ahli sihir lengkah-lengkah pikeun narik anjeun ngalangkungan aplikasi sélulér anjeun. Léngkah 1: Pilih anjeun