Naha Aya Alat Acara Anu Langkung Hadé tibatan Facebook?

Kamari urang ngarayakeun taun kadua ku Festival Musik & Teknologi urang didieu di Indianapolis. Acara ieu mangrupikeun dinten perayaan kanggo sektor téknologi (sareng saha deui) kanggo istirahat sareng ngupingkeun sababaraha band anu endah. Sadaya artos angkat ka Leukemia & Lymphoma Society kanggo émutan bapak kuring anu éléh perang sataun sareng satengah ka pengker ka AML Leukemia. Kalayan 8 band, DJ, sareng