Kéngingkeun Bantosan Nami Usaha anjeun ku Squadhelp

Hoyong nguping carita horor mérek? Perusahaan anjeun ngarencanakeun peluncuran sareng nanem modal $ 150,000 dina domain, nami, sareng peluncuran éta ... ngan ukur bakal runtuh nalika anjeun terang yén FBI gaduh panyilidikan nami anu sami anu disebarkeun umum ... 3VE. Aduh. Sanés éta [Agénsi anu ayeuna teu aya namina] tiasa ngalakukeun naon-naon pikeun prediksi masalah sapertos kitu. Kuring leres-leres reuwas, sanaos, dina jumlah