7 Tren Marketing Influencer Diperkirakeun dina 2021

Nalika dunya muncul tina pandemi sareng saatosna saatos na, pamasaran influencer, henteu benten sareng seuseueurna industri, bakalan robih. Salaku jalma kapaksa ngandelkeun virtual tinimbang pangalaman di-jalma sareng nyéépkeun langkung seueur waktos dina jaringan sosial tibatan kajadian sareng rapat di-jalma, pamasaran influencer dumadakan mendakan dirina mangrupikeun kasempetan pikeun mérek pikeun ngahontal konsumén ngalangkungan média sosial di bermakna sareng otentik