Prediksi: Usaha anjeun Bakal Janten Usaha E-commerce

Naha anjeun ningali situs anu nembé diluncurkeun? Éta leres-leres lumayan luar biasa. Kami ngagarap desain sareng pamekaran publikasi kami langkung ti 6 bulan sareng kuring henteu tiasa nyaritakeun sabaraha waktos anu urang nyéépkeun. Masalahna nyaéta ngan saukur kami henteu tiasa ngembangkeun cukup gancang pikeun ngabéréskeun cukup gancang. Dina pamanggih kuring, saha waé anu ngawangun téma ti mimiti dinten ayeuna ngalakukeun parobihan kana bisnis anu aranjeunna damel. Abdi tiasa kaluar

Data nunjuk ka Tien Juara Komersial Super Saeful

Komérsial Super Saeful paling épék panginten sanés anu anjeun pikirkeun. Sedengkeun kamampuan urang pikeun ngumpulkeun data beuki tumuh, kamampuan urang pikeun maham data masih tetep aya. Di Perscio, tim kami élmuwan data ngalakukeun analisis anu langkung jero ngeunaan kagiatan Twitter salami Super Bowl sareng mendakan yén komérsial anu paling populér henteu kedah anu kéngingkeun hasil anu pangsaéna. Ogé, dina akhir tulisan ieu mangrupikeun pandangan interaktif ngeunaan

Média Sosial mangrupakeun Tambang Emas pikeun Marketing Asuransi

Di Dunya Pamasaran Média Sosial taun ayeuna, balikna investasi mangrupikeun utas umum sapanjang sési sareng diskusi dina konperénsi éta. LeadSift mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun ngajual sosial ku ngadangukeun sareng nganteurkeun poténsi ngawujud ka perusahaan. Dina conto ieu, LeadSift ngempelkeun wawasan tina langkung ti 3.7 juta tweet sareng séri studi panilitian kanggo nunjukkeun poténsi penjualan sosial dina industri asuransi. Salah sahiji aspek anu paling kuat