Istilah Marketing Online: Harti Dasar

Waktu maca: 3 menit Kadang-kadang urang mopohokeun kumaha jero urang dina bisnis sareng mopohokeun ngan ukur masihan batur perkenalan istilah-istilah dasar atanapi akronim anu ngambang nalika urang ngobrol ngeunaan pamasaran online. Untung pikeun anjeun, Wrike parantos ngahijikeun infographic Online Marketing 101 ieu anu ngalirkeun anjeun ngalangkungan sadaya istilah pamasaran dasar anu anjeun kedah ngayakeun paguneman sareng ahli pamasaran anjeun. Affiliate Marketing - Milarian pasangan luar pikeun masarkeun anjeun

Iklan Asli dina Marketing Eusi: 4 Tip Sareng Trik

Waktu maca: 4 menit Pamasaran kontén aya dimana-mana sareng ayeuna beuki hésé pikeun ngarobah prospek jadi konsumén full-time ayeuna-ayeuna. Usaha khas boro-boro tiasa ngahontal nanaon ku mékanisme promosi mayar, tapi éta tiasa hasil naékkeun kasadaran sareng ngajalankeun pendapatan nganggo iklan pituin. Ieu sanés konsép énggal dina ranah online, tapi seueur teuing mérek tetep gagal ngamangpaatkeunana dugi ka pinuh. Aranjeunna ngalakukeun kasalahan ageung sabab iklan pituin dibuktikeun janten salah sahiji

Statistik Marketing Kandungan 2019

Waktu maca: 2 menit Milarian alat promosi anu leres anu henteu ngan ukur ngahontal pemirsa tapi nyiptakeun hubungan sareng pemirsa mangrupikeun hal anu sesah. Salami sababaraha taun ka pengker, para pemasar parantos fokus kana masalah ieu, tés sareng investasi dina sababaraha cara pikeun ningali anu mana anu paling saé. Sareng reuwas taya sahijieun, pamasaran kontén gaduh tempat nomer hiji dina dunya iklan. Seueur anu nganggap yén pamasaran eusi parantos aya ukur pikeun sababaraha waktos katukang

Iklan Asli: Cara Anyar Ngamajukeun Produk Anjeun

Waktu maca: 3 menit Upami anjeun parantos pamasaran produk anjeun lami sareng sakedik dina hasil anu positip, maka panginten waktos anjeun nganggap pariwara asli salaku solusi permanén pikeun masalah anjeun. Iklan pituin bakal ngabantosan anjeun, khususna nalika ngadorong iklan média sosial anjeun anu aya ogé nyetir pangguna anu sasaran pisan kana kontén anjeun. Tapi ke heula, hayu urang teuleum kana naon iklan pituin sateuacan urang mikirkeun kumaha.

Bentang Téknologi Periklanan Asli 2018 Ngajantenkeun Langkung Langkung ageung sareng ageung

Waktu maca: 4 menit Sakumaha didadarkeun di sebelumnya dina Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Kecerdasan Ponggawa sareng Pangaruh na kana PPC, Asalna, sareng Iklan Témbong, ieu mangrupikeun dua bagian tina tulisan anu museurkeun kana média anu dibayar, intél jieunan sareng iklan asli. Kuring nyéépkeun sababaraha bulan ka tukang ngalaksanakeun seueur panilitian dina daérah khusus ieu anu nyababkeun terbitna dua ebook gratis. Anu kahiji, Sadayana Anu Anjeun Kedah Apal Ngeunaan Marketing Analytics sareng Kecerdasan Jieunan,