400% akuisisi Kanaékan sareng Iklan Facebook

Salah sahiji situs anu dipimilik ku kuring nyaéta NavyVets.com. Mangrupikeun situs anu caket sareng anu dipikacinta. Bapana sareng kuring duanana ngatur éta sareng kami ngarepkeun janten organisasi nirlaba anu ngabantosan Samaun. Salami sababaraha taun ka pengker, éta mangrupikeun biaya (pikaresepeun). Akuisisi parantos ajeg sareng lalaunan ngagancangkeun, urang dugi ka langkung ti 2,500 anggota sareng ngumpulkeun sakitar 75 sabulan. Dugi ka ngamimitian Facebook Advertising. Kahiji