6 Gagasan Marketing Kandungan Anggaran Rendah pikeun Usaha Leutik

Anjeun parantos terang yén anjeun teu ngagaduhan anggaran pamasaran pikeun bersaing sareng "budak gedé." Tapi warta anu hadé nyaéta ieu: dunya digital pamasaran parantos disaruakeun sareng lapangan sapertos anu sateuacanna. Usaha alit gaduh seueur tempat sareng taktik anu efektif sareng murah. Salah sahiji, tangtosna, nyaéta pamasaran kontén. Nyatana, éta tiasa janten paling hemat biaya tina sadaya stratégi pamasaran. Ieu taktik pamasaran eusi

Naha Anjeun Kedah Investasi dina Infografis Geura

Agénsi kami parantos ngembangkeun langkung langkung ti 100 infografis sareng, sajauh ieu, strategi anu kuat anu terus ngabuktikeun suksés pikeun unggal klien anu kami ngarancang pikeun aranjeunna. Kami ayeuna ngalakukeun aranjeunna pikeun sajumlah agénsi ogé pikeun ngalegaan tawaran aranjeunna ka klienna. Usaha anu medarkeun # infografis gaduh 12% volume lalu lintas anu langkung ageung. Numutkeun kana panilitian ku Graphs.net Infographics gaduh manpaat anu ngalangkungan mayoritas strategi kontén: Kognisi - upami dirarancang sareng dilaksanakeun kalayan leres,