Mintigo: Nyetak Timah prediktip pikeun Perusahaan

Salaku pemasar B2B, urang sadayana terang yén gaduh sistem nyetak timah pikeun ngaidentipikasi kalungguhan siap-jual atanapi calon pembeli kritis pikeun ngajalankeun program generasi paménta anu suksés sareng ngajaga alignment pamasaran-na-penjualan. Tapi nerapkeun sistem nyetak timbel anu saleresna jalan langkung gampang nyariosna tibatan. Kalayan Mintigo, anjeun ayeuna tiasa gaduh modél nyetak timbel anu ngungkit kakuatan analitik duga sareng data ageung pikeun ngabantosan anjeun mendakan pembeli langkung gancang. Teu langkung nebak deui.