Kumaha Sindikasi Eusi B2B anjeun Pikeun Ngahasilkeun Anjog ku NetLine Portal

NetLinePortal mangrupikeun platform generasi kalungguhan B2B gratis dimana agénsi tiasa nyiptakeun kampanye sindikasi eusi pikeun ngajalankeun kasadaran atanapi néwak lead. Sistem ieu nyayogikeun dua tawaran anu béda: LeadFlow pikeun ngahasilkeun kalungguhan, ngamungkinkeun anjeun sindikasi kontén anjeun, nerapkeun saringan timbal sareng nyetak, ngajalankeun pamasaran dumasar akun, nambihan patarosan khusus, nyetél anggaran sareng jadwal anjeun, aksés ngalaporkeun laporan, sareng nampi kualitas kualitas. Anjog mimitian ti $ 9 per kalungguhan. ContentFlow pikeun ngajalankeun kasadaran mérek ku sindikasi kontén sareng aksés kampanye