Évolusi Dinamis Télévisi Teraskeun

Nalika metode iklan digital sumebar sareng morph, perusahaan nyéépkeun langkung seueur artos kana iklan tipi pikeun ngahontal pemirsa anu nyéépkeun 22-36 jam nonton TV unggal minggu. Sanaos rumblings industri iklan tiasa ngakibatkeun urang percanten sababaraha taun ka pengker nyutat turunna tipi sakumaha urang terang, pariwara televisi gantina hirup, ogé, sareng ngahasilkeun hasil padet. Dina ulikan MarketShare anu anyar anu nganalisis kinerja iklan di industri sareng toko média sapertos

Ieu mangrupikeun 33 Tip LinkedIn pikeun anjeun Tweet!

Teu seueur teuing dinten anu kuring henteu maca pembaruan ti LinkedIn, ngahubungkeun sareng batur di LinkedIn, ilubiung dina grup di LinkedIn, atanapi ngamajukeun eusi sareng bisnis kami di LinkedIn. LinkedIn mangrupikeun garis kahirupan pikeun bisnis kuring - sareng kuring resep sareng pamutahiran anu kuring lakukeun kana akun premium awal taun ieu. Ieu sababaraha tips anu saé tina média sosial ngarah sareng pangguna LinkedIn ti wéb. Pastikeun bagikeun

Saha anu ngagaduhan pengikut Twitter Perusahaan anjeun?

Akun anu cukup pikaresepeun dina New York Times ngeunaan kumaha Phonedog ngagugat pagawé saméméhna pikeun kéngingkeun aksés ka pengikut Twitter dina akun anu anjeunna setél salaku bagian tina teureuh média sosial maranéhanana. Ku standar padamelan ayeuna di nagara éta, kuring anggap PhoneDog sapinuhna aya dina hakna ... padamelan anu anjeun lakukeun dina waktos perusahaan biasana dipimilik ku perusahaan. Nanging, média sosial parantos robih persépsi sareng interaksi antar

Naon Otoritas?

Upami anjeun milarian sababaraha situs utama anu ngumumkeun debat Otoritas Twitter, anjeun bakal mendakan rantsan kuring dina seueurna koméntar. Éta nyetir kuring yén sadayana tetep nyarioskeun perkawis éta - sareng aya ogé anu ngawangun sareng ngawangun Twitority sareng Twithority. Ngaran anu hadé nyaéta Milarian Tweet dina Turun Turun ku Jumlah pengikut. Kuring terang, éta nami anu panjang pisan, tapi ieu pisan ngaran éta. Sanés