Turunna Koran

Sababaraha jalma dina industri koran hoyong anjeun duka pikeun aranjeunna. Nalika kuring masih resep bau sidik sareng resep jurnalistik propésional, industri mangrupikeun anu kuring salamina ngahaturkeun kanggo nampi boot. Kuring moal neraskeun deui perkawis éta… tulisan kuring anu tiheula di dieu, di dieu, di dieu sareng di dieu lumayan ngaliputanana! Nanging ku kamajuan waktos sareng evolusi téknologi anu teu tiasa dibantah, industri koran anu pernah dominan