Playbook pikeun B2B Online Marketing

Ieu mangrupikeun infographic anu hébat kana strategi anu dikaluarkeun ku sakitar unggal strategi online bisnis-ka-bisnis anu suksés. Nalika urang damel sareng para nasabah, ieu lumayan caket kana tampilan sareng perasaan sakabéh papacangan urang. Kantun ngalakukeun pamasaran online B2B henteu bakalan ngamaksimalkeun kasuksésan sareng halaman wéb anjeun henteu ngan saukur ngahasilkeun magis bisnis anyar sabab éta aya sareng katingalina saé. Anjeun peryogi strategi anu pas pikeun narik pengunjung sareng ngarobih