Pipedrive: pisibilitas Kana Pipa Penjualan Anjeun

Bisnis urang rada unik kusabab kami agénsi khusus anu dianggo sareng sababaraha klien. Nanging, ku ieu publikasi dibarengan ku ayana sosial urang sacara umum ngahasilkeun seueur petunjuk. Janten seueur lead, kanyataanna, yén urang sering henteu gaduh waktos sareng sumberdaya pikeun nyaring sareng nyayogikeun masing-masing petunjuk éta pikeun ngaidentipikasi petunjuk anu sampurna pikeun bisnis urang. Kami terang yén kami parantos sono sababaraha kasempetan anu saé. Sakumaha

Alur: tikét Helpdesk pikeun Tim Pendukung

Upami anjeun tim penjualan asup, tim dukungan pelanggan, atanapi bahkan agénsi anu anjeun kenal gancang kumaha prospek sareng pamundut pelanggan tiasa musnah dina gelombang pasang surélék anu unggal jalma nampi online. Kudu aya cara anu langkung saé pikeun ngumpulkeun, masihan, sareng ngalacak sadayana pamundut kabuka ka perusahaan anjeun. Éta tempat parangkat lunak pitulung méja dimaénkeun sareng ngabantosan pikeun mastikeun tim anjeun fokus kana responsif sareng layanan palanggan.

Nimble: Kontak Manajemén sareng CRM Sosial

Nimble sacara otomatis narik kontak anjeun kana hiji tempat supados anjeun tiasa ngalaksanakeunna ngalangkungan saluran naon waé - LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, Skype, Telepon, Email - dina antar muka anu gampang dianggo. Kalayan Nimble, anjeun tiasa ngirim pesen, nambihan tugas sareng kajadian, ngédit atanapi ngaunduh profil kontak langsung tina jandela profil kontak. Tingali inpormasi kontak inti sareng sadaya kagiatan, email, catetan, sareng paguneman sosial anu aya hubunganana dina hiji layar. Nimble otomatis bakal ngaidentipikasi

Zapier: Otomasi Alur Kerja pikeun Usaha

Kuring henteu kantos sadar yén kuring kedah ngantosan 6 taun sateuacan urang ngamimitian ningali aplikasi anu sacara pinter visualisasi antar muka program aplikasi ... tapi urang tungtungna dugi ka dinya. Yahoo! Pipa diluncurkeun taun 2007 sareng ngagaduhan sababaraha konektor pikeun manipulasi sareng sistem panyambungan, tapi éta henteu ngagaduhan integrasi sareng seueur jasa wéb sareng API anu ngabeledug di wéb. Zapier ngempelkeun éta… ngamungkinkeun anjeun nga-otomatisasi tugas antara jasa online - ayeuna 181! Zapier kanggo