Kumaha Pangaruh Téhnologi Dimana Urang Tuang

Kami ngabagi tulisan dina FlockTag, sistem kasatiaan sareng hadiah pikeun toko kopi sareng réstoran anu ngabantosan ingetan palanggan. Pesenan online, reservasi online, ulasan online, média sosial, kupon digital, pamilarian lokal… téknologi mangaruhan pisan kana kumaha urang mendakan sareng tempat-tempat sering tuang. Nyatana, National Restaurant Association ngalaporkeun yén 45% konsumén parantos atos milih dimana tuang ngamangpaatkeun alat online. Sareng 57% papayung nganggo online

2008 NRA Tech Pavilion Disorot ku Digital Display

Ieu mangrupikeun taun munggaran kuring di Konperénsi NRA. Salain ti meunang latihan langkung ti kuring, ku jalan-jalan, acara éta sanés pésta ageung. Mungkin téknologi paling kerén didinya (sajabi ti Patronpath) nyaéta tampilan digital, katelah signage digital. Pintonan digital mangrupikeun tampilan HDTV anu ageung anu nembongkeun média lengkep (video sareng grafik) sareng tiasa nyaluyukeun olahtalatah sakumaha diperyogikeun. Dina industri pangan, aya sababaraha fitur keren - sapertos nyambung langsung ka