Marketing Email Otomatis sareng Épéktipitasna

Anjeun panginten aya perhatosan yén kami gaduh program netes dina pamasaran inbound anu tiasa anjeun daptarkeun dina situs kami (milari slide héjo dina bentuk). Hasil tina kampanye pamasaran email otomatis luar biasa - langkung ti 3,000 palanggan parantos daptar sareng saeutik pisan langganan. Sareng urang bahkan henteu pernah ngarobih email kana email HTML anu éndah (éta aya dina daptar hal anu kedah dilakukeun). Email otomatis pasti