Transformasi Digital: Nalika CMO sareng CIOs Gabung, Sadayana Tiasa

Transformasi digital gancangan di 2020 sabab éta kedah. Pandemi éta ngajantenkeun protokol jarak jauh sosial perlu sareng ngamajukeun panilitian produk online sareng mésér pikeun bisnis sareng konsumén. Perusahaan anu henteu ngagaduhan ayana digital anu kuat dipaksa ngembangkeun gancang, sareng para pamimpin bisnis ngalih nganggo modal dina aliran data interaksi digital anu didamel. Ieu leres dina rohangan B2B sareng B2C: Pandemi mungkin gaduh peta jalan transformasi digital anu maju gancang

Istilah Marketing Online: Harti Dasar

Kadang-kadang urang mopohokeun kumaha jero urang dina bisnis sareng mopohokeun ngan ukur masihan batur perkenalan istilah-istilah dasar atanapi akronim anu ngambang nalika urang ngobrol ngeunaan pamasaran online. Untung pikeun anjeun, Wrike parantos ngahijikeun infographic Online Marketing 101 ieu anu ngalirkeun anjeun ngalangkungan sadaya istilah pamasaran dasar anu anjeun kedah ngayakeun paguneman sareng ahli pamasaran anjeun. Affiliate Marketing - Milarian pasangan luar pikeun masarkeun anjeun

Pamasaran Eusi: Hilap Naon Anu Anjeun Kadenge Dugi ka Ayeuna sareng Ngamimitian Ngahasilkeun Kalayan Tuturkeun Pitunjuk ieu

Naha anjeun sesah ngahasilkeun kalungguhan? Upami jawaban anjeun leres, maka anjeun henteu nyalira. Hubspot ngalaporkeun yén 63% pemasar nyatakeun ngahasilkeun patalimarga sareng kalungguhan mangrupikeun tantangan luhurna. Tapi anjeun panginten héran: Kumaha cara kuring ngahasilkeun usaha pikeun bisnis kuring? Nya, dinten ieu kuring badé nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun pamasaran kontén pikeun ngahasilkeun ngawujud pikeun bisnis anjeun. Eusi pamasaran mangrupikeun strategi anu épéktip anu tiasa anjeun anggo pikeun ngahasilkeun ngawujud

Act-On: Tujuan-Diwangun, SaaS, Otomatisasi Marketing Berbasis Awan

Pamasaran modéren nyaéta pamasaran digital. Ruang lingkup lega na ngalangkungan taktik outbound sareng inbound, generasi kalungguhan sareng stratégi asuhan, sareng program optimasi siklus hirup sareng advokasi. Pikeun hasil, pemasar peryogi solusi pamasaran digital anu kabeungharan-euyeub, fleksibel, interoperable sareng sistem sareng alat sanésna, intuitif, gampang dianggo, épéktip sareng hemat biaya. Salaku tambahan, 90 persén usaha di dunya langkung alit; kitu ogé tim pamasaranna. Nanging, paling solusi otomasi pamasaran anu komprehensif henteu dirancang pikeun nyumponan kabutuhan

Naon ari Chatbot? Kunaon Strategi Pamasaran Anjeun Kedah Aranjeunna

Kuring henteu seueur pisan ramalan nalika ngeunaan masa depan téknologi, tapi nalika ningali téknologi sateuacanna kuring sering ningali potensi luar biasa pikeun para pemasar. Évolusi kecerdasan jijieunan digabungkeun sareng sumber daya bandwidth anu teu terbatas, kakuatan pamrosésan, mémori sareng rohangan badé nempatkeun chatbots payun di tengah pasar. Naon ari Chatbot? Bot obrolan mangrupikeun program komputer anu niru paguneman sareng jalma anu ngagunakeun kecerdasan buatan. Aranjeunna tiasa ngarobih