Kumaha Nyingkronkeun 2 Kalénder Google

Kalayan akuisisi agénsi kuring sareng ayeuna damel salaku pasangan di mitra Salesforce énggal kuring, kuring ngagaduhan masalah dimana kuring ngajalankeun dua akun G Suite sareng ayeuna gaduh 2 kalénder pikeun diatur. Rekening agénsi lami kuring masih aktip pikeun dianggo pikeun publikasi sareng nyarios - sareng akun énggal kanggo Highbridge. Nalika kuring tiasa ngabagi sareng ningali unggal kalénder anu sanésna, kuring ogé kedah leres-leres ningalikeun waktos