Sawatara Antawis SPAM sareng Creepy Lies Transparansi

Minggu kamari parantos kabuka-panon pikeun kuring ngeunaan skandal data anu dilaporkeun dina berita mainstream. Kuring kajujuran ku seueur réréncangan kuring dina industri sareng réaksi dengkulna sareng réspon kana kumaha data Facebook dipanén sareng dimangpaatkeun pikeun tujuan politik nalika kampanye pang anyarna. Sababaraha Sejarah ngeunaan Kampanye sareng Data Présidén: 2008 - Kuring ngagaduhan paguneman anu endah sareng insinyur data tina kampanye munggaran Présidén Obama anu ngabagi

Strategi Pemasaran Kandungan Pilkada AS 2012

Ayeuna katingalina jalma-jalma payun jelas (putra Libertarian kuring henteu satuju), sigana duanana kamp parantos netep sareng strategi online parantos dimimitian! Halaman wéb Whitehouse nyalira parantos dirobih janten hiji halaman badarat raksasa pikeun néwak alamat email, ngabutuhkeun yén anu nganjang diklik pikeun kéngingkeun inpormasi naon waé: Whitehouse ogé sacara rutin ngaleupaskeun infografis… dina Hutang Nasional, harga béngsin, bahkan tingkat pasukan. di Irak. abdi

Bahaya Sato sareng Suku

Aya sababaraha buku anu kuring kantos baca anu cukup mangaruhan kana parasaan kuring ngeunaan Internét sareng pamasaran sacara gembleng. Salah sahiji buku nyaéta Mark Earl's Herd: Kumaha Ngarobih Paripolah Massa ku Ngagunakeun Sipat Asli Urang sareng anu sanésna nyaéta Suku Godin: Urang Peryogi Anjeun mingpin Kami. Kaseueuran cariosan domba sareng suku positip pisan ... para pamimpin ngabahas (sapertos dina pidéo TED Godin)

Merk sareng Ikonografi dina Politik

Kuring sama sekali henteu ngadukung sudut pandang politik khusus. Ieu écés mangrupikeun pidéo anu didamel ku organisasi anu konservatif pisan, anu kuring yakin, ngagedéan tingkat simbologi sareng maksud pamasaran sareng mérek Présidén Obama. Aya sababaraha babandingan anu unik pisan ngeunaan Bush sareng Obama sareng Republik ngalawan Démokrat anu pantes didongéngkeun dina blog Marketing, sanaos. Pencét kanggo pidéo dina Ikonografi sareng Présidén Obama: Abdi leres-leres ngahargaan éta

Saatos Pos Politik ageung abdi

Sakapeung kuring mikir yén pamiarsa blog kuring leres-leres terang kuring mangtaun-taun. Kamari kuring ngirim tulisan dina blog anu naroskeun naha Obama mangrupikeun Vista salajengna. Wah, badai naon anu naék! Rangkaian koméntarna jahat pisan ti kénca sareng katuhu anu kuring nolak ngirimkeun seueur koméntar. Blog abdi mangrupikeun blog Pemasaran sareng Teknologi, sanés blog politik. Humor kuring ngahaja na