Tren Pidéo Video pikeun 2021

Pidéo mangrupikeun daérah anu kuring leres-leres nyobian ningkatkeun taun ayeuna. Abdi nembé ngadamel podcast sareng Owen ti The Video Marketing School sareng anjeunna ngamotivasi kuring pikeun nempatkeun usaha tambahan. Kuring nembe ngabersihan saluran Youtube kuring - duanana pikeun kuring pribadi sareng pikeun Martech Zone (punten langganan!) sareng kuring badé teraskeun damel sababaraha video anu saé ogé dirékam ogé pidéo real-time langkung. Abdi ngawangun